Pravno obvestilo

Pogoji uporabe spletnega portala Nove KBM d.d., Maribor (www.nkbm.si). Nahajate se na spletnem portalu Nove KBM d.d., Maribor (www.nkbm.si).

Nova KBM d.d. redno preverja in skrbi za točnost vseh podatkov in informacije, ki se nahajajo na portalu. Ti so zgolj informativne narave, zato banka ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z netočnostjo le-teh. Prav tako Nova KBM d.d. ne daje nikakršnih garancij za celovitost ali pravilno interpretacijo posredovanih informacij. Enako velja tudi za vse druge spletne portale, na katere lahko dostopate s pomočjo hipertekstovnih povezav, objavljenih na spletnem portalu Nove KBM d.d.. Zveze s tovrstnimi stranmi vzpostavljate na lastno odgovornost. Nova KBM d.d. ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino spletnih strani, ki so dostopne s tovrstnimi povezavami.

Namen vsebin, ki so dostopne na spletnem portalu, ni v posredovanju nasvetov ali priporočil v zvezi z naložbami. Te vsebine so zgolj informativne narave, zato se je potrebno pred oblikovanjem naložbenih ali drugih odločitev posvetovati z bančnim s svetovalcem. Nova KBM d.d. ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitno izgubo, ki bi jo posameznik lahko utrpel zaradi odločitev, dejanj ali opustitev na podlagi informacij, objavljenih na spletnem portalu Nove KBM d.d.

Vsi podatki, informacije, slike, produkti, ter druga vsebina, ki so na voljo na spletnem portalu so zaščiteni z avtorskimi pravicami. Kakršno koli spreminjanje, kopiranje, distribuiranje, prikazovanje, prodajanje, prenašanje, objavljanje, licenciranje, uporabljanje za komercialne ali javne namene ter preoblikovanje v izvedene produkte brez predhodne odobritve s strani Nove KBM d.d., je prepovedano.

Nova KBM d.d. si pridružuje pravico spreminjati ter deloma ali v celoti umakniti objavljene informacije na spletnem portalu brez predhodnega obvestila, ter tudi omejiti dostop do določenih podatkov.

Prijava na e-novice

Ob prijavi na e-novice nam posredujete vaš elektronski naslov, ki ga potrebujemo za izvajanje storitve obveščanja. Elektronski naslovi se hranijo v storitvi MailChimp (www.mailchimp.com). S prijavo na e-novice nam dovoljujete, da za poslana elektronska sporočila spremljamo statistiko. Pridobljeni podatki bodo namenjeni izboljšanju izvajanja storitve obveščanja. Storitev MailChimp omogoča spremljanje naslednje statistike: odprta elektronska sporočila in število klikov na posamezne povezave. V kolikor se s tem ne strinjate, imate možnost, da se odjavite od prejemanja e-novic. Odjava od prejemanja e-novic se izvede s klikom na povezavo Odjava, ki se nahaja na koncu prejete elektronske pošte.

Ne zamudite novih priložnosti za dobro naložbo!
Uspešno ste se prijavili na novice glede novih oglasov.